Wie is de Onderwijsontwikkelaar? - De Onderwijsontwikkelaar

Wie is de Onderwijsontwikkelaar? 

Pieter Gerrits, consultant

Ik ben Pieter Gerrits, een ervaren consultant in het onderwijs. Het is mijn missie om mensen te laten bloeien en ze te ondersteunen om het onmogelijke waar te maken.

In ons onderwijs gaat het vaak mis, omdat we ingewikkeld denken. We bedenken ingewikkelde procedures, in praatclubjes en verdwalen in ideeën. 

Ik help je graag bij het verhelderen en door te kijken, te puzzelen en stap voor stap te ontwikkelen in die richting die je voor ogen hebt. Gezamenlijke- en persoonlijke betrokkenheid,  eigenaarschap, deskundigheid, helderheid helpen om iedere persoon binnen de school tot zijn recht te laten komen.

Graag zie ik kansen en houd het onderwijs in de gaten. Ook houd ik van netwerken. Deze eigenschappen kan ik goed kwijt in de rol van redacteur bij het leerkrachtenvakblad JSW.

Bereikbaar

Telefoon

06 11 014 723

Email

p.gerrits@deonderwijsontwikkelaar.nl 

Samenwerkingspartners

Roland Zuidema – Organisatieontwikkelaar 

Ik ben Roland Zuidema (1969). Mijn missie is om personen, groepen en organisaties effectiever te verbinden aan hun doel en betekenis. Echte ontwikkeling begint wanneer je je geïnspireerd weet door een ‘doel om voor te gaan’. Dat kan voor jou als persoon gelden, maar het geldt zeker ook wanneer meerdere personen zich verbinden aan gezamenlijke doelen, zoals in een organisatie. Helaas vallen veel organisaties in de valkuil van het instrumentalisme en drukt het sturen op cijfers het verbinden op de missie vaak weg. Een nieuw evenwicht is nodig. Soms moet een organisatie zich als het ware opnieuw uitvinden wanneer omgangsvormen, de wijze van werken of de cultuur in de organisatie de missie niet langer steunt, maar eerder tegenwerkt. 

Mijn professionele ervaring heb ik opgedaan in het internationaal ontwikkelingswerk, de bedrijfsconsultancy, het onderwijs en de zorg. Ik ben gewend verschillende rollen in te nemen zoals coach, trainer, kartrekker, spelverdeler of mediator. Ik ben gericht op het bereiken van betekenisvolle resultaten voor klanten en op groei van medewerkers en de organisatie. Plezier, uitdaging en persoonlijk leiderschap vind ik  daarbij essentieel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon

06 55 83 34 66

 

 

Email

r.zuidema@deonderwijsontwikkelaar.nl 

Binnenkort volgt meer…